Mekanik endüstride öncü bir yer edinen Mektas makina, CNC (Bilgisayarli Sayisal Kontrol) makineleri konusundaki liderligini sürdürmektedir. 1990 yilindan bu yana sektördeki deneyimi ve uzmanligi ile dikkat çeken Mektas Makina, yüksek kaliteli makineleri ve güvenilir hizmet anlayisiyla is dünyasinda öne çikmaktadir.
Birçok endüstriyel alanda kullanilan CNC makineleri, yüksek hassasiyet ve verimlilikleri ile isletmelerin üretim süreçlerini önemli ölçüde iyilestirmektedir. Mektas makina
cad yazilimi,
kumas serim makinasi,
karton kesim makinasi,
kumas kesim makinasi,
sünger kesim makinasi,
plotter,
sarf malzemeleri bu alanda sundugu genis ürün yelpazesi ile metal isleme, ahsap isleme, plastik isleme ve diger sektörlerde faaliyet gösteren isletmelerin ihtiyaçlarina uygun çözümler sunmaktadir.
Mektas makina'nin sundugu CNC torna, freze, lazer kesim, plazma kesim ve diger makineler, son teknolojiye uygun tasarimlari ve yüksek performanslari ile isletmelerin üretim kapasitelerini artirmalarina olanak tanimaktadir. Sirket müsteri odakli yaklasimi ve teknik destek hizmetleri ile isletmelerin her adimda kendilerini güvende hissetmelerini saglamaktadir.
Mektas makina müsteri memnuniyetini ve kalite standartlarini ön planda tutarak sektöründe öncü konumunu sürdürmektedir. Siz de CNC teknolojisinin lider ismi olan Mektas makina'nin sundugu çözümlerle isletmenizin üretim performansini artirabilir ve rekabet avantaji elde edebilirsiniz.