HI GUYS, IM BACK! HAHAHAHAHA! HOW HAV U ALL BEEN? WELL, ME HAD A GOOD TIME OVER MY HOLS, BUT HOPE U AL HAD A GOOD TIME TOO! SORRY 4 NOT TELLIN U GUYS BOUT GOIN AWAY! SO WAT'S DA CRAIC?[:D]
7991 days old here
Total Posts: 2219
well, i was chatin to sum1 over msn, n i ws bout to sign out wensumbody added me to there contact list, sum guy, im guessin he got ma addy from jb. well, he was soooooooooo rude n ehem ehem, but i showed him,he thought he cud mess wid me! IDIOT! IM STILL SO ANGRY! GOSH, I CUD JUSS CHOKE HIM TO DEATH!
7991 days old here
OH GOD,OH ON! WELL, I GAVE HIM EXACTLY WT HE ASKED 4 LAST NITE, I DUNT THINK HE'L HAV DA GUTS TO CONFRONT ME LIKE DAT AFTERWARDS! N EVEN IF HE DOES CONTACT ME AGAIN, IL JUS BLOCK HIM! OK?
7991 days old here
UMMMM, THANX BAAZI, SOO NIUCE OF YA, ALTHOUGH THERE R SUM PPL WHO LUV TO TELL OTHERS WT TO DO, WHO TO TALK TO N ALL, N THEY XPECT IT FROM U AS IF THEY OWN YA! BUT THANK GOD, UR NOT LIKE DAT BAZI!:)
7991 days old here
YUP, YUP, ME OPERATES ON DA DA EXACT SAME BASIS BUT, I DO MA OWN THING N I DONT TELL NO1 ELSE WT TO DO, I ONLY GIVE ADVICE, DT TO ONLY WEN THEY ASK ME 4 IT, OTHRWISE, ITS THERE BUSINESS, NOT MINE!
7991 days old here
hmmmm, i tried dt 1nce on m,a sis, n she told me dt if she needed da advice she wud have asked, n she got really pissed, n ever since, i dont give advice unless its asked 4! well, apart from ma best mates m 1 of ma cuzins! they totally understand me!